Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگارعلی_ با اوج گیری آمار ابتلا به کرونا و رسیدن آن از روزانه ۲ هزار نفر در فروردین ماه به مرز ۴ هزار نفر در روزهای اخیر و افزایش تعداد جانباختگان از ۶۰ هزار نفر در فروردین ماه به فراتر از ۸۰ هزار نفر در روزهای اخیر و قرار گرفتن بیش از ۱۶۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ستاد ملی مقابله با کرونا درصدد تعطیلی اصناف و به حداقل رساندن فعالیت ها در کشور برآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات بیشتر در:

اطلاعیه سراسری درباره محدودیت‌های کرونایی

با عبور فوتی های تهران از مرز ۱۰۰ نفر در در روز گذشته علی ربیعی، سخنگوی دولت، از تعطیلی ۶ روزه همه ادارات استان‌های تهران و البرز، در بازه زمانی سه‌شنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده خبر داد؛ بنا بر این مصوبه، تردد از این استان‌ها ممنوع بوده و در صورت رعایت نکردن علاوه بر جریمه، خودرو نیز از مسیرها بازگردانده می‌شود.

ستاد ملی کرونا نیز در تازه ترین تصمیمات خود و با همکاری اتاق اصناف ایران فعالیت ۷ رسته شغلی پرخطر را ممنوع کرده است؛ این ۷ رسته شغلی عبارتند از رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به صورت پذیرایی در فضای بسته (ولی بصورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند)، تالارهای پذیرائی، سالن های سینما و تئاتر، پاساژها و بازارهای سربسته، به استثناء پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر به جز پوشاک، کیف، کفش و موبایل، استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدن سازی، شهربازی و باغ وحش ها و نمایشگاه های عمومی و تخصصی.

گفتنی است که باقی مشاغل به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند که این شرایط در تعطیلی شش روزه تهران نیز برقرار است و همچنین با توجه به کاهش چشمگیر میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی درسطح کشور و تنزل آن به ۴٨ درصد، در بازه زمانی ١۶ تا ٢٣ تیر ماه جاری، مقررشده که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درقالب کمیته عالی نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی (در سطوح ملی و استانی) و با همکاری کامل وزارت صنعت، معدن و تجارت، دادستانی کل کشور، نیروی انتظامی و اتاق اصناف ایران درسطح ملی و رده‌های متناظر آنها در سطح استان‌های کشور؛ در چارچوب «طرح جامع مدیریت تجمع و تردد عمومی متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ١٩ در شهرهای کشور» {موضوع بند(١) مصوبات چهل وچهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا – تاریخ ٢٤ آبان ١٣٩٩ } و همچنین تأکیدات مصرح دربند (١) مصوبات هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی ( تاریخ  ١٩ تیر ١۴٠٠) با عنوان«تشدید اعمال محدودیت‌ها در شهرهای قرمز» اقدامات لازم را اجرایی کنند.

شدت پیک پنجم کرونا در حدی است که بازار سرمایه نیز به دنبال تعطیلی بانک ها تعطیل شد؛ در ساعات اولیه امروز روابط عمومی سازمان بورس، تعطیلی بورس از سه شنبه ۲۹ تیر ماه تا یکشنبه ۳ مرداد ماه را مشروط به تعطیلی بانک‌ها اعلام کرد و حال در ساعات اخیر با تعطیلی شعب بانکی استان تهران و البرز که طبق تصمیم بانک مرکزی و بانک‌ها و با هماهنگی دولت صورت گرفته است، بورس نیز اعلام تعطیلی کرده است.

طبق اعلام دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به مدت ۶ روز تعطیل خواهند بود؛ با این وجود باتوجه به فعالیت سایر شعب بانک ها در استان های دیگر و در راستای تسهیل مبادلات مالی مشتریان، سامانه های پرداخت بین بانکی نظیر ساتنا و پایا به جز روز جمعه مورخ ۱ مرداد ۱۴۰۰، فعال بوده و مشتریان میتوانند ازبانکداری الکترونیک استفاده کنند.

جمشیدی دبیرکل کانون بانکهای خصوصی نیز در این خصوص اعلام کرده است که مدیران بانکی در خصوص پشتیبانی از سامانه های مزبور و ارتباطات ارزی و نیز پولرسانی برای خودپردازهای بانکی مسئولینی را تعیین خواهند کرد.

اطلاعیه مهم بانک مرکزی در مورد تعطیلی بانک ها بر این اساس است؛ ه اطلاع هموطنان گرامی می رساند بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه شعب بانکهای دولتی و خصوصی در استان‌های تهران و البرز از روز سه شنبه مورخ ۲۹ تیر ۱۴۰۰ تا پایان روز یکشنبه مورخ ۳ مرداد ۱۴۰۰ تعطیل است.

همسو با اعلام تعطیلی بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به‌مدت ۶ روز محمدحسن ابراهیمی سرو علیا، نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران را در این روزها تعطیل اعلام کرد.

گفتنی است که وزارت بهداشت روز یکشنبه ۲۷ تیرماه از مرگ ۱۹۵ نفر و شناسایی ۲۲ هزار و ۱۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ خبر داد و شیوع موج جدید کرونا در کشور در حالی است که به گفته رحمانی فضلی "رعایت پروتکل‌های بهداشتی به حدود ۵۰ درصد رسیده که رقم پایینی است.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1536771

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی بانک خصوصی تعطیلات ویروس کرونا بورس تهران سازمان بورس و اوراق بهادار بورس ستاد ملی مقابله با کرونا اتاق اصناف رعایت پروتکل های بهداشتی تعطیلی بانک ها تهران و البرز هزار نفر استان ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟

جلسه نوبت عصر امروز مجلس به دلیل به حد نصاب نرسیدن تشکیل نشد که اسامی ۳۵ نماینده غایب یا متاخر توسط یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس قرائت شد.

به گزارش ایسنا، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آن‌ها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد